Kayseri’de 40 çift 04.04.2014’de “evet” dedi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4 Nisan 2014 gününe özel nikah kıydırmak isteyen 40 çiftin Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'na aylar öncesinden müracaatta bulunduğunu, Melikgazi Belediyesi nikah memurluğunda bugün adeta her 15 d.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri’de 40 çift 04.04.2014’de “evet” dedi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4 Nisan 2014 gününe özel nikah kıydırmak isteyen 40 çiftin Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu'na aylar öncesinden müracaatta bulunduğunu, Melikgazi Belediyesi nikah memurluğunda bugün adeta her 15 dakikada bir nikah işleminin gerçekleştirildiğini söyledi.

12.12.2012 - 11.12.2013 - 04.04.2014 gibi unutulması zor günlerde nikah işlemleri yaptırmak isteyenlerin aylar öncesinden müracaat ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “İnsanlar için önemli günler vardır. Bunlardan bir tanesi de nikah tarihidir. Bu tarihi ölümsüzleştirmek ve daha anlamlı olmasını sağlamak adına gençlerimiz bugünleri tercih etmektedir. Melikgazi Belediyesinde nikah için rekor başvuru olmuştur. Hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde mahallelere yaptırmış olduğumuz sosyal ve spor tesislerimiz de nikah salonlarına ayrı bir önem veriyoruz. Bugün itibariyle beş nikah memurumuz tarafından 8 tesisimizde nikahlar kıyılmaktadır.” dedi.

Başkan Büyükkılıç, gençlere tavsiyelerde de bulunarak, hayatın her alanında oluşabilecek sıkıntılara karşı birlikte mücadele etmeleri gerektiğini, zorluklara göğüs gererek sabırlı olmalarının kendileri ve aileleri için bir kazanç olacağını, bunu başarmaları halinde mutlu bir aile olabileceklerini hatırlattı. Büyükkılıç, evlenen bütün çitlere bir ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar