Kayseri modeli Bingöl'de anlatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin geliştirdiği 'Kayseri Modeli Belediyecilik' Türkiye'nin değişik şehirleri için örnek olmaya devam ediyor. Kayseri'ye gelerek örnek hizmet ve yatırımları yerinde gören belediyelerin...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri modeli Bingöl'de anlatıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin geliştirdiği 'Kayseri Modeli Belediyecilik' Türkiye'nin değişik şehirleri için örnek olmaya devam ediyor. Kayseri'ye gelerek örnek hizmet ve yatırımları yerinde gören belediyelerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin konusunda uzman yetkilileri de değişik şehirlerde bilgi ve deneyim paylaşımı yapıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy ve KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan Bingöl'e giderek 'Kayseri Modeli Belediyecilik'i anlattı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Kayseri'ye gelerek hem önemli hizmet ve yatırımları yerinde gören hem de Başkan Özhaseki ile görüşen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin isteği üzerine Bingöl'e giden Kayseri heyeti, son 20 yılda gerçekleştirilen ve tüm Türkiye'de 'Kayseri Modeli Belediyecilik' olarak bilinen hizmet, uygulama ve yatırımları anlattı. Bingöl Belediyesi'nden meclis üyesi, başkan yardımcısı ve müdürlerin hazır bulunduğu toplantıda sinevizyon eşliğinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yurt çapında ses getiren hizmet ve yatırımları nasıl hayata geçirdiğini anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Tekinsoy, "Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi, Kayseri Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'yi ziyaretinde Bingöl'de yeni göreve başlamasından dolayı; gerek belediyecilik, gerekse de şehircilikle ilgili destek talebinde bulunmuştu. Biz de Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin talimatları doğrultusunda KASKİ Genel Müdürümüz Ender Batukan ile birlikte Bingöl'e geldik. Burada gerçekleştirdiğimiz sunumla Kayseri'de 20 yıldır yaptığımız ve Kayseri'yi belediyecilikte farklı bir noktaya taşıyan projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bingöl'e ilk kez geliyorum. Bingöl'ü beklentilerimin üzerinde ve gelişmeye müsait olarak gördüm. İnşaallah gelecekte iyi planlama ve projelerle Bingöl'ün farklı bir noktaya taşındığını görmüş oluruz" diye konuştu.

Öte yandan Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde de Gaziantep'e gitmiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in isteği üzerine ulaşım ve toplu taşıma konusunda yaptığı sunumla deneyim paylaşımında bulunmuştu.

CİHAN

Yorumlar