"Kayseri her yönüyle örnek"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Kayseri'de temaslarda bulunan Niğde heyeti, Kayseri'nin örnek alınacak birçok proje ve yatırımı hayata geçirdiğine dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
"Kayseri her yönüyle örnek"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Kayseri'de temaslarda bulunan Niğde heyeti, Kayseri'nin örnek alınacak birçok proje ve yatırımı hayata geçirdiğine dikkat çekti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Niğde heyetinde yer alan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın yanı sıra AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, merkez ilçe başkanı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyelerine Harikalar Diyarı'nı gezdirdi. Konuklarıyla Hayvanat Bahçesi, Su Kayağı Parkı, Buz Pisti, Mazakaland Eğlence Parkı ve diğer birimleri gezen Başkan Özhaseki'ye her zaman olduğu gibi yine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Başkan Özhaseki de vatandaşlarla sık sık fotoğraf çektirdi.

"KAYSERİ'NİN MADALYASI OLMUŞ"

Kayseri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gezmiş oldukları Harikalar Diyarı'nın Kayseri'ye bir değer kattığını ve hakikaten harika olduğunu belirterek, "Kayseri'ye çok yakışmış ve Kayseri'nin madalyası olmuş" diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi başarılarından dolayı kutlayan Akdoğan, "Gezi ve bilgilenme adına birtakım çalışmalar yaptık. İnşallah bunların minyatürünü Niğde'ye taşımak azmindeyiz. Kayserililer Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ile ne kadar övünseler azdır" dedi.

Niğde Belediyesi Meclis Üyesi Ümmügülsüm Özdemir de Kayseri belediyeciliğini örnek almak için geldiklerini belirterek, "Kayseri Büyükşehir belediyelerinin içinde en hızlı gelişen illerden birisi. Tabiki bunda başkanımızın payı çok büyük. Nasıl bu kadar gelişim kaydettiğini öğrenip bir nebze kendimize pay çıkarmaya geldik. Gerçekten anladıkki Orta Anadolu'da da büyük bir şehir oluşturulabilirmiş" diye konuştu.

Niğde Belediyesi Meclis Üyelerinden Rıfat Özkan ise, 1992-94 yılları arasında Kayseri'de yaşadığını hatırlattı ve Kayseri'nin o günlerle mukayese edildiğinde devasa bir metropol haline geldiğini söyledi.

Kayseri'nin adeta Orta Anadolu'da kurulmuş bir İstanbul olduğunu vurgulayan Özkan, "Kayseri, fevkalade modern, aynı zamanda tarihi dokusunu da koruyarak çok güzel bir şehircilik örneği ortaya koymuş. Biz Niğde olarak imrendik, örnek almaya geldik. Kayserililer çok şanslı, çünkü güzel bir şehirde yaşıyorlar. Başkan Mehmet Özhaseki de çok başarılı. Ne yaptığını bilen ona göre hedefler koyan bir insan" dedi.
CİHAN

Yorumlar