Kayseri Erciyesspor taraftarlarından tepki

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, takımlarının kendi sahasında az seyirci önünde maç oynadığını dile getirerek, “Son oynadığımız Galatasaray maçında da gördük ki biz bu şehirde 3 büyüklerle oynadığımız tüm maçlarda deplasman ta.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor taraftarlarından tepki

Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, takımlarının kendi sahasında az seyirci önünde maç oynadığını dile getirerek, “Son oynadığımız Galatasaray maçında da gördük ki biz bu şehirde 3 büyüklerle oynadığımız tüm maçlarda deplasman takımı durumundayız.” dedi.

    Havur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Stada getirdiğimiz bayrağımızı içeri girdirene kadar en az 5 kişiyle telefon görüşmesi yapmak zorunda kalıyoruz. Bin bir güçlükle stada getirdiğimiz ve polis tarafından kontrol edilen kırpılmış konfetilerimiz tribünden alınıp dışarı atılıyor. Hiç kimse bu konudaki sorumluluğu üstlenmiyor. Galatasaray taraftarı istediği her bayrağı, pankartı, patlayıcıyı, sis bombasını özgürce girdirirken bizler yasal olanları dahi tribüne aldıramıyoruz. Kadir Has Stadı'nda maalesef kendi seyircimize ait bir tribün bile olmuyor. Her tarafı dolduran rakip seyirciler birde küfredercesine forma ve kaş kollarıyla aramıza giriyorlar. Tablo vahim. Bütün bunların üstüne bir de nüfus cüzdanında Kayseri yazan insanlar rakip tarafta yer alınca tarifi imkansız bir üzüntü yaşıyoruz. Geriye sadece gol anonsu kalıyor. Bari Galatasaray gol attığı zaman fon müziği ile birlikte verilsin de bu iş tamam olsun.”
CİHAN

Yorumlar