Kayseri Büyükşehir'de engelli zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde engelli dernekleri ile bir toplantı yapıldı. Genel Sekreter Mustafa Yalçın başkanlığında yapılan toplantıda, bu toplantıların her ay periyodik bir şekilde yapılması ve engellilerin sorunlarının...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Büyükşehir'de engelli zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde engelli dernekleri ile bir toplantı yapıldı. Genel Sekreter Mustafa Yalçın başkanlığında yapılan toplantıda, bu toplantıların her ay periyodik bir şekilde yapılması ve engellilerin sorunlarının masaya yatırılarak çözüm yollarının aranması kararlaştırıldı.

    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen engelliler zirvesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Naim Dural, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, engelli dernekleri ve engelli spor kulüpleri başkan ve yöneticileri katıldı.

    Toplantıya katılan dernek başkanları, ücretsiz ulaşım başta olmak üzere engellilere yönelik çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz da, engellilerin sorunlarının konuşulması için böyle bir toplantının tertiplenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, bu toplantıları her ay mutad hale getirmek istediklerini söyledi ve bir sonraki toplantının 15 Haziran'da yapılmasına karar verildiğini kaydetti. Bu toplantılarla engellilerin sorunlarının çözümü için önemli mesafeler katedeceklerine inandığını belirten Genel Sekreter Yalçın, toplantıya katılanların engellileri kapsayan öneriler getirmesini istedi. CİHAN

Yorumlar