Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden iş güvenliği semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın katıldı.Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden iş güvenliği semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerinin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Güneş öncelikle Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına da sabır diledi.

İş Kanunu'nun Büyükşehir Belediyesine getirdiği yükümlülükleri anlatmak ve çalışma hayatında karşılaşılabilecek her türlü soruna karşı yapılabilecekler hakkında bilgi vermek için bu semineri düzenlediklerini ifade eden Güneş, bilgilendirme toplantıları ve eğitim seminerleri ile birlikte iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili raporlar hazırlanacağını ve bu raporlar doğrultusunda yapılması gerekenlerin yapılacağını kaydetti. Güneş, sözlerinin sonunda tüm çalışanları iş hayatında daha da dikkatli davranmaya davet etti.

Daha sonra İş Güvenliği Uzmanı Yusuf Yalçın iş sağlığı ve güvenliği konusundaki yasa ve yönetmelikler hakkında bilgiler vererek çalışanlara bir dizi uyarıda bulundu. CİHAN

Yorumlar