Kayseri Büyükşehir Belediyesi örnek olacak

Türkiye'nin farklı il ve ilçelerindeki belediye başkanları ve yöneticiler, belediyecilikte model olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmeye devam ediyor. Denizli'nin iki merkez ilçesinin belediye başkanları ve bürokratlar Kayseri modeli...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi örnek olacak

Türkiye'nin farklı il ve ilçelerindeki belediye başkanları ve yöneticiler, belediyecilikte model olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmeye devam ediyor. Denizli'nin iki merkez ilçesinin belediye başkanları ve bürokratlar Kayseri modeli belediyeciliği görmek üzere ilimize geldiler. Yeni kurulan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu belediyecilikte temelleri sağlam atmak için Kayseri'ye geldiklerini söyledi.

Denizli'nin merkez ilçeleri Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri'nden gelen başkan ve yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın karşıladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Kayseri'ye başkan yardımcıları ile birlikte geldiğini belirterek, "İnşallah biz buradan güzel şeyler alarak döneceğimizi düşünüyoruz. Bizim sizlerden alacağımız çok önemli ve güzel şeyler var." dedi.

Bürokratları ile birlikte Kayseri'ye gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da belediyelerinin Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından yeni kurulduğunu belirterek, belediyecilikte temelleri sağlam atmak için Kayseri'ye geldiklerini söyledi. Pamukkale'nin 311 bin, Merkezefendi ilçesinin ise 262 bin nüfuslu olduğunu da belirten Subaşıoğlu, Kayseri'nin tecrübelerinden faydalanmak üzere ziyaret ettiklerini belirterek gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Konuk belediye başkanlarına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy Kayseri'yi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni anlattı. Kayseri'nin tarihçesi hakkında bilgi vererek sunumuna başlayan Tekinsoy, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

CİHAN

Yorumlar