Kaynak Holding'ten açıklama

Kaynak Holding, holdinge yönelik algı operasyonu ve kara propaganda çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak Holding'ten açıklama

Kaynak Holding, holdinge yönelik algı operasyonu ve kara propaganda çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun imzasıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Son günlerde Kaynak Holding ve iştiraklerini hedef alan algı operasyonu ve kara propaganda çalışmasının en son halkası dün akşam saatlerinde İzmir'imizin sayılı sanayi kuruluşlarından olan Çağlayan matbaasında yaşanmıştır.

Belirli bir merkezden yönlendirildiği aşikar olan asılsız ihbar mektupları ile başlayan, bilahare bazı haber ajansı ve gazete / TV temsilcilerinin katılımıyla medyaya haber yapılan ve en nihayetinde malum medyada asılsız bilgi, resimlerle yer bulan bir yalan fırtınasına daha şahit olunmuştur.

Kurumlarımızı 'olağan şüpheli" haline getirmeye çalışan ve hiçbir insani ve ahlaki değer yargısıyla telif edilmesi mümkün olmayan bu gayretler, şüphesiz sağduyulu kamuoyu tarafından görülmekte, ciddiye alınmamakta ve asıl bunların planlayıcısı olan odakların içinde bulundukları çaresizliği ortaya koymaktadır.

Bu kapsamda Kaynak Holding olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine katkıda bulunmaya, üreterek değer oluşturmaya, insan ve sevgi merkezli düşünmeye devam edeceğimizi tekrar önemle vurgularız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

CİHAN

Yorumlar