‘Kaynak Holding; ne kara para aklama yeridir, ne de bir zümrenin kasasıdır’

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, son günlerde holding aleyhine basında yer alan iddiaları ibretle izlediklerini söyledi. Tosun, “Kaynak Holding, ne bir kara para aklama yeridir, ne de herhangi bir zümrenin kasasıdır. Kamuoyu nezdinde...

Google Haberlere Abone ol
‘Kaynak Holding; ne kara para aklama yeridir, ne de bir zümrenin kasasıdır’

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Naci Tosun, son günlerde holding aleyhine basında yer alan iddiaları ibretle izlediklerini söyledi. Tosun, “Kaynak Holding, ne bir kara para aklama yeridir, ne de herhangi bir zümrenin kasasıdır. Kamuoyu nezdinde itibarımızı hedef alan haberlerle ilgili hukuki başvurular da yapılmıştır.” dedi.

Yazılı açıklama yapan Naci Tosun, “Kaynak Holding’e yönelik planlı ve iftiraya dayalı karalama kampanyasında, akla hayale gelmeyen yalanların, hedefi belli birkaç gazetede manşet olmasını ibretle izliyoruz. Bazı gazetelerde bahse konu olan Kaynak Holding; ne bir kara para aklama yeridir, ne de herhangi bir zümrenin kasasıdır. Maliye Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Kaynak Holding ve bütün bağlı şirketlerinde inceleme yapılabildiği gibi, birçok şirketimizde de benzer prosedürler devam etmektedir. Yuvarlak cümleler ve kimliği belirsiz şahıslara ait iddiaları itibar suikastı namına kullanan malum gazeteler, bu hususta ellerindeki bilgi ve belgeyi açıklayamazsa müfteri konumuna düşecektir. Kamuoyu nezdinde itibarımızı hedef alan haberlerle ilgili hukuki başvurular da yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar