KAYMEK'ten göz alıcı defile

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları KAYMEK'in yılsonu sergisi 'Sanat Rüzgarı' adlı defile ile taçlandı. Hazır Giyim Kursu Eğitmen ve Kursiyerleri tarafından hazırlanan 45 parça eserin sunulduğu defile, Kayserili...

Google Haberlere Abone ol
KAYMEK'ten göz alıcı defile

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları KAYMEK'in yılsonu sergisi 'Sanat Rüzgarı' adlı defile ile taçlandı. Hazır Giyim Kursu Eğitmen ve Kursiyerleri tarafından hazırlanan 45 parça eserin sunulduğu defile, Kayserili kadınlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki'nin yanısıra çok sayıda davetlinin katıldığı defilenin sunumunu ise İpek Tanrıyar yaptı. Hazırlanan defile ile ilgili bilgi veren KAYMEK Müdiresi Mürşide Gonca Aslan, KAYMEK'in, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim alanındaki marka hizmeti olduğunu belirterek, "KAYMEK her yıl biraz daha büyüyor ve bünyesine yenilik üstüne yenilik katıyor. Eğitmenlerimizin ve kursiyerlerimizin üstün gayretleri ve hünerleri ile muhteşem bir ekip çalışması ortaya çıkıyor. Birlik ve beraberlik içinde geçen 11 yılın meyvelerinden biri olan bu defilenin sizlerle buluşmasının gururunu yaşamaktayız." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır şehre hizmet ederken sosyal belediyecilik alanında da çok güzel örnekler verdiğini ifade ederek, "Yıllar içinde hem kurslarımızın sayısı, hem çeşitliliği hem de kalitesi artıyor. Gösterilen yoğun ilgi de bizi memnun ediyor. Kurslarımıza devam edip hoş anılarla ayrılan ve hatta kendi işini kuran pek çok kursiyerimiz var. KAYMEK her yıl açtığı sergilerle de nadide sanat eserlerini halkımızın beğenisine sunuyor. Anadolu'nun en büyük sanat sergisinin Kayseri'de sergileniyor olması bizim için onur verici. Defilede emeği geçen tüm KAYMEK ekibini tebrik ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından KAYMEK Hazır Giyim Kursu eğitmen ve kursiyerleri tarafından nce hazırlanan 45 parça elbisenin sunumu yapıldı. Anadolu motifleriyle bezeli elbiseler, salonda bulunanların büyük beğenisini topladı.

CİHAN

Yorumlar