KAYMEK'te aldıkları eğitimi sanata dönüştürdüler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), 104 ayrı branşta binlerce kişiyi meslek sahibi ya da sanatkâr yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
KAYMEK'te aldıkları eğitimi sanata dönüştürdüler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), 104 ayrı branşta binlerce kişiyi meslek sahibi ya da sanatkâr yapıyor. Fotoğrafçılık kursunu bitiren kursiyerler Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde sergi açtı.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren KAYMEK, pek çok farklı branştaki kurslarında olduğu gibi fotoğrafçılık kursunda da birinci dönemi tamamladı. Kursiyerler, KAYMEK kurslarının ne denli iyi eğitim verdiğini açtıkları sergi ile gösterdi. KAYMEK kursiyerlerinin çekmiş oldukları fotoğraflardan oluşan Objektiften Kayseri adlı sergi Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Açılışa AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, davetliler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, KAYMEK'in 104 farklı dalda kurs verdiğini belirterek, 8-10 kişinin bir araya gelmesi halinde istedikleri kursu alabildiklerini söyledi. Başkan Özhaseki, Kayseri'de birçok insanın gerek meslek öğrenmek, gerekse hobi amaçlı KAYMEK kurslarına katılabildiklerini kaydetti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de KAYMEK'i verdiği hizmetlerden ötürü tebrik ederek Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri takdire şayan bulduğunu söyledi. Konuşmaların ardından sergi ziyarete açıldı. 40 fotoğrafın bulunduğu sergi 13-16 Mart tarihleri arasında gezilebilecek.
CİHAN

Yorumlar