KAYMEK Turgutreis'te sergi açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) bünyesinde faaliyet gösteren Turgutreis Mahallesi'ndeki kurs merkezinde dönem sonu sergisi açıldı.

Google Haberlere Abone ol
KAYMEK Turgutreis'te sergi açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) bünyesinde faaliyet gösteren Turgutreis Mahallesi'ndeki kurs merkezinde dönem sonu sergisi açıldı. Sergide, kursiyerler tarafından yapılan el emeği eserler sergilendi.

KAYMEK'in Turgutreis Mahallesi'ndeki kurs merkezinde düzenlenen serginin açılışını Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu yaptı. KAYMEK'in iki branşta tek bir tesiste kurs hizmetine başladığını hatırlatan Tuzcuoğlu, "Bugün 13 tesiste, yüzün üzerinde branşta hizmet veriliyor. İnsanların hayatına bir değer, bir anlam katmak istiyoruz. İnsanların hayatına anlam katmak bizi de mutlu ediyor. Bu yüzden bu hizmetler kartopu misali büyüyerek gidiyor." dedi.

Kursiyerler adına konuşan Fatma Kasapoğlu da kendilerine bu imkanları sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere tüm ilgililere teşekkür etti. Konuşmaların ardından açılışa katılan davetliler sergiyi gezerek ürünlerle ilgili bilgi aldı.
CİHAN

Yorumlar