KAYMEK sergisine büyük ilgi

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (KAYMEK) yıl sonu sergisi yarın kapanıyor. Anadolu'nun en büyük sergisi konumundaki KAYMEK sergisi halkın büyük ilgisiyle karşılaştı....

Google Haberlere Abone ol
KAYMEK sergisine büyük ilgi

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (KAYMEK) yıl sonu sergisi yarın kapanıyor. Anadolu'nun en büyük sergisi konumundaki KAYMEK sergisi halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

KAYMEK'in Geleneksel Yıl Sonu Sergisi 16 Haziran Pazartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açılmıştı. Açılışta da büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılaşan sergi, her gün binlerce vatandaş tarafından gezildi. KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan, 25 Haziran Çarşamba günü son bulacak olan serginin önceki yılların da üzerinde bir ilgi ile karşılandığını belirterek, "Özellikle geleneksel Türk-İslam el sanatlarına yönelik eserler çok yoğun ilgi gördü. Sergimiz kapsamında düzenlenen defilede de geleneksel el işlerine kıyafetlerde yer verildi. Defilemize de büyük ilgi gösterildi. Hareketli ve bereketli bir yılsonu sergisi geçirmiş bulunmaktayız." dedi.

Vatandaşların sergiyi gezdikten kurslara kaydolmak istediklerini ifade eden Aslan, "Yeni dönemin kayıtları 1 Eylül'de başlayacak. 13 farklı merkezimizde kurs kayıtlarımız alınacaktır. Şimdiki branşlarımızın yanı sıra yeni branşlarda da kurslar açacağız. Halkımız bizi takip etmeye devam etsin." diye konuştu.

Sergiyi gezen vatandaşlar beğenilerini dile getirerek "Muhteşem bir sergi" ifadesini kullandı. Vatandaşlar sergide emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar