KAYMEK sergisi konserle açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nın (KAYMEK), Geleneksel El Sanatları Sergisi, 16 Haziran Pazartesi günü açılacak. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'ndeki açılışta ünlü sanatçı Özgün de konser verecek. Bu...

Google Haberlere Abone ol
KAYMEK sergisi konserle açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nın (KAYMEK), Geleneksel El Sanatları Sergisi, 16 Haziran Pazartesi günü açılacak. Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'ndeki açılışta ünlü sanatçı Özgün de konser verecek.

Bu yıl 11'incisi yapılacak KAYMEK Geleneksel El Sanatları Sergisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sergi 16 Haziran Pazartesi günü saat 18.30'da fuar alanında bulunan Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açılacak. Belediye Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, yaptığı çalışmalarla bir Türkiye markası haline gelen KAYMEK'in sanatseverlere hazırladığı muhteşem serginin 16-25 Haziran tarihleri arasında tüm kamuoyunun ilgisine ve beğenisine sunulacağını söyledi.

KAYMEK'in çalışmalarının Kayseri dışında da dikkat ve titizlikle takip edildiğini dile getiren Tuzcuoğlu, "Her yıl aldığımız mesafeyi görüyoruz. Alınan mesafeler bizim için de büyük bir heyecan ve motivasyon kaynağı oluyor. Geleneksel el sanatları sergimiz 25 Haziran'a kadar açık kalacak. Açılış akşamı ve hafta içinde de dolu dolu bir sergi dönemini Kayserililere yaşatmış olacağız." dedi.

KAYMEK Geleneksel El Sanatları Sergisi'nin açılışı dolayısıyla 16 Haziran Pazartesi günü saat 18.30'da ünlü sanatçı Özgün, fuar alanında bir konser verecek. Sergi 25 Haziran tarihine kadar 10.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek. CİHAN

Yorumlar