Kaymakamlığa Pompalı Tüfekle Girdi

Samsun'un Bafra ilçesinde pompalı tüfekle kaymakamlık binasına giren bir şahıs, görevliler tarafından etkisiz hale getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakamlığa Pompalı Tüfekle Girdi

Samsun'un Bafra ilçesinde pompalı tüfekle kaymakamlık binasına giren bir şahıs, korku dolu dakikalar yaşattı. Nüfus Müdürlüğü'nde tüfeği görevli memura doğrultarak nüfus kaydı dileyen saldırgan, görevliler vasıtası ile etkisiz bir duruma getirildi.

POMPALI TÜFEĞİ MEMURA DOĞRULTTU

Paltosunun altına koyduğu pompalı tüfekle kaymakamlık binasına gelerek X-Ray cihazından rahat geçen S.İ. (29), birinci katta olan Nüfus Müdürlüğü'ne gelerek bir tanıdığı için nüfus kaydı istedi. Görevli memurun bu biçimde nüfus kaydı veremeyeceğini söylemesi üstüne sinirlenen S.İ., birlikte getirdiği pompalı tüfeği görevli memura doğrultarak nüfus kaydını vermesini istedi. Yakınında olan nüfus memurları, S.İ.'nin üstüne atılarak şahsı etkisiz bir duruma getirdi.

OLAY SONRASI GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILDI

Olay yerine çağrılan polis ekipleri vasıtası ile gözaltına tahsil edilen şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay sonrası kaymakamlık binası girişinde güvenlik tedbirleri artırılarak, binaya girenler didik didik aranmaya başlandı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar