Kaymakamlar toplantısında seçim güvenliği ele alındı

Ardahan'da Mart ayı kaymakamlar toplantısı, Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakamlar toplantısında seçim güvenliği ele alındı

Ardahan'da Mart ayı kaymakamlar toplantısı, Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Azizoğlu ile birlikte Adalet Komisyonu ve İl Seçim Kurulu Başkanı Ogün Ahmet Tepe, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Kadir Taner Eser, Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, kaymakamlar ve kamu kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda ilçe kaymakamları ve birim amirlerine talimat veren Vali Azizoğlu, il ve ilçe seçim kurul başkanlıklarıyla yakın irtibatta olunarak, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesinin sağlanmasını, bununla ilgili güvenlik tedbirlerinin sağlanmasını ve alınacak olan tedbirlerin titizlikle uygulanmasını istedi.

30 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimiyle alakalı olarak alınacak tedbirler ve yasal mevzuatların sunumunun yapıldığı toplantıda konuşan Seçim Kurulu Başkanı Ogün Ahmet Tepe de, vatandaşların oy kullanacağı bütün sandıklarda güvenlik tedbirlerinin alındığını ve güvenlik birimleri ile koordineli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Seçim güvenliği açısından Ardahan’da önemli bir sorunun bulunmadığını belirten Tepe, 30 Mart seçimlerinin yasal mevzuatta belirtilen esaslara göre gerçekleşeceğini bildirdi. CİHAN

Yorumlar