Kaymakam’dan çocukları dağa götürülen ailelere ziyaret

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, terör örgütü PKK tarafından daha önce çocukları kandırılarak dağa götürülen ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam’dan çocukları dağa götürülen ailelere ziyaret

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, terör örgütü PKK tarafından daha önce çocukları kandırılarak dağa götürülen ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Dönmez, ailelere, her konuda kapılarının kendilerine açık olduğunu ifade ederken, aileler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce BDP’li belediyeyi ziyaret eden Kaymakam Dönmez, Belediye Başkanı Nurettin Ataman’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Dönmez, ziyaret esnasında ilçenin sorunları ve bu sorunların çözümü için kaymakamlık olarak tüm imkanlarla birlikte yöre halkına hizmet vereceğini belirtti. Kaymakamın ikinci ziyaret adresi ise daha önce terör örgütü tarafından kandırılarak dağa götürülen çocukların ailelerine oldu.

Kaymakam Dönmez, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte, terör örgütü tarafından çocukları kandırılarak dağa götürülen aileleri ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında ailelerin üzüntüleri paylaşıldı. Kaymakam Dönmez, bu duruma müdahale için kaymakamlık açısından ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Kaymakam, ayrıca her konu için bu ailelere kapısının açık olduğunu, sorunları ile yakından ilgileneceğini belirterek ziyaretini sonlandırdı.
CİHAN

Yorumlar