Kaymakam Şengök’den Yerköy İdman Yurdu Spor’a ziyaret

Yozgat’n Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri 1. Amatör U-19 grubunda şampiyon olan Yerköy İdman Yurdu Spor kulüp binasında ziyaret ederek, tebrik etti.İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçede amatör sporun gelişmesi...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Şengök’den Yerköy İdman Yurdu Spor’a ziyaret

Yozgat’n Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri 1. Amatör U-19 grubunda şampiyon olan Yerköy İdman Yurdu Spor kulüp binasında ziyaret ederek, tebrik etti.

İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçede amatör sporun gelişmesi için gerekli her türlü desteği verdiklerini söyledi. Kaymakam Şengök, "Yerköy İdmanyurdu Spor’a Sivas’ta oynanacak grup maçları için başarılar diliyorum. Futbolcularımız inşallah Sivas’ta oynanacak grup maçlarında Yozgat’ı ve ilçelerini en iyi şekilde temsil edeceklerdir." dedi.

Yerköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ayhan Çelik de ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Şengök'e teşekkür etti. Takım olarak büyük bir özveri ile çalıştıklarını, Sivas’ta oynanacak müsabakalarda oyuncuların grup 1.si olmaları durumunda kulüp olarak futbolculara prim vereceklerini kaydeden Çelik, kulübe verdikleri destekden dolayı Kaymakam Şengök’e teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar