Kaymakam Kılıçarslan, yolda kara saplanan araçlara iterek yardım etti

Giresun’un Görele ilçesinde Özel İdare ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Kılıçarslan, yolda kara saplanan araçlara iterek yardım etti

Giresun’un Görele ilçesinde Özel İdare ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçeye bağlı Koyunhamza grup köy yolundaki karla mücadele çalışmalarını denetleyen Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, yolda kara saplanan araçlara iterek yardım etti.

Görele’de bir hafta önce başlayan kar yağışı nedeniyle zaman zaman kapanan köy yollarındaki karla mücadele çalışmalarını denetleyen Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerine moral verdi.

Kaymakam Kılıçarslan ve beraberinde Özel İdare Görele Şantiye Şefi Coşkun Kanber ile birlikte kar yağışı nedeniyle kapanan grup köy yollarındaki çalışmalarına destek amacıyla Koyunhamza grup köy yolunda denetime çıktı. Kar nedeniyle yolda yürümekte zorlanan Kaymakam Ünal Kılıçarslan, İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekiplerinden bilgi alıp, kendilerine moral verdi.

Daha sonra araçlarıyla yolda kalan vatandaşları tek tek ziyaret eden Kaymakam Kılıçarslan, kara saplanan araçlara iterek destek verdi. Yüksek kesimdeki kar kalınlığının bir metreyi aştığını, karın yol açma çalışmalarını olumsuz yönde etkilediğini ve çalışmaların aralıksız devam ettiğini hatırlatan Kaymakam Kılıçarslan, "İlçeye bağlı kapalı olan 48 köy yollarının tamamı açılmış durumda sadece ana arterlere bağlı olan yan yollardaki karla mücadele ekipleri çalışmalara devam ediyor. Bu arada kara saplanan ya da buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araçlar da kurtarılarak yol açık tutulmaya çalışılıyor. Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız. Bugün de yine burada vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olmak ve karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek ve ekiplere moral vermek için geldik." dedi.

CİHAN

Yorumlar