Kaymakam Kalaycı, iftar sofralarında gönül alıyor

Samsun'un Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, iftarını açmak için ilçeye bağlı mahallelerdeki evlere ayrı ayrı misafir olarak onların sofralarındaki ekmeği paylaşıyor.    Kaymakam Kalaycı beraberinde katıldığı İlçe Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Kalaycı, iftar sofralarında gönül alıyor

Samsun'un Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, iftarını açmak için ilçeye bağlı mahallelerdeki evlere ayrı ayrı misafir olarak onların sofralarındaki ekmeği paylaşıyor.

    Kaymakam Kalaycı beraberinde katıldığı İlçe Emniyet Müdürü M.Arıkan Yücedağ ve kaymakamlığa bağlı personel ile haftada 2 evi ziyaret ediyor. Kalaycı, dün akşam iftarını açmak için merkez’e bağlı Kayabaşı Mahallesi'nde yaptığı ev ziyaretlerinde Refik Pala’nın evine konuk oldu. Samimi ve neşeli geçen bir iftar yemeği sonrası duygularını şöyle ifade eden Kalaycı, "Her zaman yoksul ailelerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu ailemize de ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yardım yapıldı. Ramazan ayı vesilesi ile de vakıf kaynaklarıyla yoksul ailelere yapılan yardımlar attırılarak devam edecek. Ayrıca farklı mahalle ziyaretlerine devam edeceğiz." dedi.

    Yunus Kalaycı'ya evini kapılarını açan Refik Pala ise ziyaretten mutluluk duyduklarını söyledi ve teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar