Kaymakam Erkan vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ilçenin Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden Baraç ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Eşi Çiğdem Erkan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Avis ile birlikte Ramazan ayı dolayısıyla belli...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Erkan vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ilçenin Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden Baraç ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Eşi Çiğdem Erkan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Avis ile birlikte Ramazan ayı dolayısıyla belli günlerde vatandaşın iftar sofrasına konuk olarak iftarını bu ailelerle açan Kaymakam Erkan, aynı zamanda bu ailelerin sorun ve sıkıntılarını da bizzat yerinde dinliyor. Son olarak ilçenin Dumlupınar Mahallesinde ikamet eden ve serbest meslekte çalışarak evini geçindirmeye çalışan Muğdat Baraç'ın iftar sofrasına konuk olan Kaymakam Erkan, hem aile ile birlikte iftar yaptı hem de ailenin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Evde bulunan çocuklarla da yakından ilgilenen Kaymakam Erkan, 6 çocuk sahibi ailenin çocuklarının vatana, millete, ailelerine ve kendilerine faydalı olabilmeleri için mutlaka okuyup bir meslek sahibi olmaları gerektiğini bu konuda da sosyal devlet anlayışı çerçevesinde kendi üzerlerine düşeni de yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan, Baraç ailesine Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı tarafından gıda paketi de verildi.

CİHAN

Yorumlar