Kaymakam Erkal, bando takımında görev alan öğrencilere tablet hediye etti

Şanlıurfa Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Mustafa Kemal Lisesi'nde eğitim gören ve bando takımını kuran 10 öğrenciyi makamında kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Erkal, bando takımında görev alan öğrencilere tablet hediye etti

Şanlıurfa Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Mustafa Kemal Lisesi'nde eğitim gören ve bando takımını kuran 10 öğrenciyi makamında kabul etti. Bando takımında gösterdikleri başarıyı tebrik eden Erkal, öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti. Kaymakam Hamza Erkal yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere Siverek büyük bir ilçe, ancak bu büyüklüğüne rağmen bir bando takımı yoktu. 10 okulumuza, bando takımı kurmak üzere malzeme aldık. Malzemelerini alan okullarımız, 6-7 aylık çalışma sonunda bando takımlarını kurdu. Hatırlayacağınız üzere Cumhuriyet Bayramı'nda halkımızın da katılımı ile 2 okulumuzun bando takımı eşliğinde diğer okullarımız yürüyüş yaptı. Çocuklarımızın sergilediği performans ve gösterdikleri gayreti ödüllendirmek istedik. Dolayısıyla çocuklarımıza birer tablet hediye ettik. En azından, gayretlerinin boşa gitmediğini, her başarının bir ödülle karşılanacağını bilmelerini istedik. Bu dolaylı olarak da eğitime katkı anlamında düşünülmesi gerekir. Eğitimin gelişmesi, çocukların heveslerinin ve heyecanlarının arttırılması için bir teşviktir." dedi.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal daha öncede spor ve diğer alanlarda başarılı olan birçok öğrenciye tablet bilgisayar hediye etmişti.
CİHAN

Yorumlar