Kaymakam Dilsiz, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki karne törenine katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Boğazlıyan Uzunlu Kasabası Atatürk...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Dilsiz, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki karne törenine katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Boğazlıyan Uzunlu Kasabası Atatürk İlköğretim Okulu'nda karne töreni düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürleri Eyüp Aracı ve Nazan Tan ile Okul Müdürü Fikret Kahraman öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Uzunlu Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine karneleri İlçe Kaymakamı Ahmet Dilsiz, tarafından verildi. Karnelerini verdiği öğrencilere yakın ilgi gösteren Kaymakam Dilsiz, öğrencilere tatillerini dinlenerek ve kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kaymakam Dilsiz, "Bütün öğrencilerin ve özellikle birinci sınıfta okuyan öğrencilerin karne heyecanlarını paylaştık." dedi. Öğrencilere karnelerinin yanında takdir ve teşekkür belgesi ile birlikte çeşitli hediyeler veren Kaymakam Dilsiz, başarılı öğrencileri gördükçe sevindiğini, az çalışanlarında önümüzdeki dönemde daha çok çalışarak takdir ve teşekkür almaları dileğinde bulundu.

Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, bol bol kitap okunmasını ve tatillerini dinlenerek geçirmelerini tavsiye etti.

CİHAN

Yorumlar