Kaymakam Damatlar'dan başkan adaylarına seçim yasağı uyarısı

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, 30 Mart yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarını seçim yasakları konusunda uyardı.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Damatlar'dan başkan adaylarına seçim yasağı uyarısı

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, 30 Mart yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarını seçim yasakları konusunda uyardı.

Kaymakam Damatlar, belediye başkan ve muhtar adayları ile siyasi partilerin temsilcileriyle yerel seçimlerle ilgili toplantı yaptı.

Adayların uyum içinde bir birlerine karşı saygılı olarak seçim çalışması yürüttüğünü dile getiren Damatlar, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde de ilçe merkezimizde 3 ayrı siyasi partimizden aday arkadaşlarımız bir yarış içerisine girmişlerdir. Her zaman olduğu gibi şimdi de seviyeli ve uzlaşı içinde çalışmalarına başlamışlardır. Yüksek Seçim Kurulu’nun öngördüğü yasaklara da tüm siyasi partilerimizin ve adaylarımızın riayet etmesi en büyük arzumuzdur. 10 Şubat 2014 tarihinden itibaren de seçmenlerin nakil işlemleri başlayacaktır. Seçim bürolarının açılması, afiş, pankart ve diğer reklam araçlarının kullanılmasında görüntü, gürültü ve çevre kirliliğine dikkat etmemiz gerekmektedir. Tüm siyasi partilerimiz ve adaylarımız YSK’nın öngördüğü yasaklara uymalıdır. Ben inanıyorum ki her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimlerde de ilçemiz ve köylerimizde tüm adaylarımız uzlaşı ve hoşgörü ile bir seçim dönemini daha geride bırakacaktır.” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ele alınan seçim yasakları ve alınacak tedbirlerle ilgili toplantıya Kaymakam Damatlar başkanlık ederken, MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Öngel ve İlçe Başkanı Osman Oğuz, CHP adayı Mustafa Turgut ve İlçe Başkanı Fatma Çekmen, AK Parti adayı Bilal Özkan ve İlçe Başkanı İsmail Köroğlu, Emniyet Müdürü Soner Yıldırım, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Sayılan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Kurnaz, Nüfus Müdürü Ali Zihni, Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Akdeniz ve bazı daire amirleri katıldı.
CİHAN

Yorumlar