Kaymakam Çay'dan şampiyonlara altın

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Konya’da düzenlenen şampiyonada, Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı’nı altın ve başarı belgesiyle ödüllendirdi. Kaymakam Çay, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Çay'dan şampiyonlara altın

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Konya’da düzenlenen şampiyonada, Türkiye Şampiyonu olan Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı’nı altın ve başarı belgesiyle ödüllendirdi. Kaymakam Çay, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan “Gençler Kız Erkek Futbol Türkiye Birinciliği şampiyonu Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyet ve okul idaresini kabul etti. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Kaymakam Çay’a hitaben yaptığı konuşmada takımın başarısının Ereğli için büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Bu başarıya arkadaşlar da imza attılar, arkadaşlarımızı kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Çay, bu başarının Atatürk Ortaokulu’nun şampiyonluğundan sonra ikinci başarı olduğunu söylediği konuşmasında "Gerçekten başarı okul müdürümüz, idarecilerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve teşkilatınındır. Özellikle bu işe kendini veren Beden Eğitimi öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Gençlerimizin başarısında aileleri ve kendilerini de kutluyorum. Bize bu seni ikinci bir sevinç yaşattılar. Demek ki imkanlar tanınınca, başarı geliyor. Öğrencilerimizin milli takımda olması bize ayrı bir gurur veriyor. Ereğli’de görev yapan arkadaşlarımı, Milli Eğitim Camiası eğitime kendini vermiş, her alanda kendilerini kanıtlamak için yarış halindeler. Başarılar diliyorum. Emeği geçenlerden bin kere Allah razı olsun diyorum." diye konuştu.

İLKLERİ YAŞIYORUZ

Ereğli Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerinden Erkan Kılıçarslan, turnuva hakkında bilgiler verirken, alınan başarının Zonguldak'ta ilkleri yaşattığını söyledi. Dört yıldır yarı finalde kaybettiklerini, bu sene şampiyon olduklarını ifade eden Kılıçarslan "Eskişehir’de Yarı finalleri oynadık. Türkiye’nin İstanbul, İzmir birincilerini yendik. Takımda milli sporcularımız var. İki kızımız şu anda milli takımda. Daha önce milli olmuş oyuncularımız var. Sadece iki gol yedik, 65 gol attık turnuva boyunca. Namağlup olarak turnuvayı tamamladık. Zonguldak tarihinde Atatürk Ortaokulu ve bizden başka Türkiye Şampiyonu olmuş okul takımı yok." şeklinde konuştu.

KAYMAKAM ÇAY SPORCULARI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Kaymakam Çay, Okul Müdürü Orgay Ercan, okul idarecileri ve öğrencileri turnuvada çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerine plaket verdi. Şampiyon takımın oyuncularının ödülü olan cumhuriyet altını ve başarı belgeleri ise öğrencilere Kaymakam Çay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç tarafından verildi.

CİHAN

Yorumlar