Kayıp kızının fotoğraflarını internette buldu!

Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Y.'den 15 gündür haber alınamıyor

Google Haberlere Abone ol
Kayıp kızının fotoğraflarını internette buldu!

Merkez Osmangazi İlçesi’nde yaşayan Kübra Y., üç sene evvela evden devamlı kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan anası Nuray Aydın’dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Kaldığı yurttan iki ay evvela izin piyasa Kübra, anası Nuray Aydın’ın yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, art dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için başvuruda bulundu lakin bir büyüme olmadı. 15 gün evvela cep telefonundan kızının aradığını belirten Nuray Aydın, 'Anneciğim ben de sizi fazla aşırı özledim. Yanınıza gelmek istiyorum fakat gelirsem yalnızca beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler' diyerek telefonu kapattığını söyledi. 

Kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını söyleyen anne Aydın, "Anne şekilde yavrumun başına fena olayların gelmesinden fazla aşırı korkuyorum. Bir an evvela bulunmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar