Kayıp Kar Tanesi, Yenimahalle’ye düştü

Ankara Yenimahalle Belediyesi eğlenceli ve öğretici oyunlarla çocukları buluşturmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp Kar Tanesi, Yenimahalle’ye düştü

Ankara Yenimahalle Belediyesi eğlenceli ve öğretici oyunlarla çocukları buluşturmaya devam ediyor. 6 - 9 yaş arası öğrencilere Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda kapalı gişe olarak sahnelenen oyun, minik tiyatro severlerden tam not aldı.
İyiliğin vurgulandığı oyunda, öğrenciler eğlenirken aynı zamanda öğrendi. Şarkılar ve danslarla oyunculara eşlik eden öğrenciler alkışlarıyla da oyuncuları ödüllendirdi.

BİR KAR TANESİNİN HİKAYESİ

Rüzgârın kendisini savurmasıyla tarla yerine ormana düşen kar tanesinin hikâyesini anlatan oyunda, öğrencilere iyiliğin ve dürüstlüğün önemi anlatıldı. Oyun içerisindeki kirpi ve kurdun atışmalarını kahkaha atarak izleyen minikler, keyifli bir gün geçirirken oyun bitiminde de Yenimahalle Belediyesinin hediyesi olan hikâye kitaplarını oyuncuların elinden aldılar.
Yenimahalle Belediyesi anaokullarında sanatsever olarak yetiştirilen öğrenciler, her ay farklı bir tiyatro oyunuyla bakış açılarını genişletiyor. Hem eğlendirip hem öğreterek öğrencileri geleceğe hazırlayan oyunlara ev sahipliği yapan Yenimahalle Belediyesi okulların da bir numaralı tercihi oluyor.
CİHAN

Yorumlar