Kayıp Kadının Cesedi 3 Ay Sonra Bulundu

İzmir'de, katil zanlısının öldürdüğünü itiraf ettiği kadının cesedi, zanlının tutuklanmasından yaklaşık 3 ay sonra çuval içinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp Kadının Cesedi 3 Ay Sonra Bulundu

İzmir'de, katil zanlısının öldürdüğünü itiraf ettiği kadının cesedi, zanlının tutuklanmasından takribî 3 ay sonra bulundu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi acı haberi sektör Gülşen Süzen'in (44) kardeşi Gülcan Açıkalın, 'Çok şükür bulundu, mezarına girecek.' dedi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Gizem (25), Hüseyin (22) ve Ayşe (16) adlı üç çocuk sahibi, hasta bakıcılık oluşturan Süzen, 2014 Aralık ayında kayboldu. Ailesi, 11 Aralık'ta polise yitik başvurusunda bulundu. Hem ailenin hem de polisin araştırmalarından netice alınamadı. Bu sırada 9 Şubat 2015'te avukatıyla müşterek savcıya teslim bulunan Abbas K. (45), sevgilisi olduğunu söylediği Süzen'i, otomobilde boğarak öldürdükten sonra Çiğli'deki dere yatağına attığını itiraf etti. Kardeşi Açıkalın, teyzesi Semra Bayrakdar ve yakınları, acı haberle iri üzüntü yaşadı. Mahkemeye sevk edilen Abbas K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı lakin söylediği yerde aramalara karşın Süzen bulunamadı. Yaklaşık 3 ay öncelikle ortadan kaybolan Gülşen Süzen'in cesedini, yakınları da kendi olanaklarıyla aramaya başladı.

ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

Polis ekipleri bugün, şüpheli Abbas K.'nin, Süzen'in cesedini attığını söylediği Seyrek Mahallesi, Kaklıç mevkisindeki derede iş makinesiyle ayrıntılı arama başlattı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmada Gülşen Süzen, bir çuvalın içerisinde bulundu. Ekipler, ailesine telefon ederek haberi verdi. Olay yerinde gözyaşlarına boğulan Gülcan Açıkalın, 'Bugün bulundu. Daha göremedik, tanı edeceğiz. Kepçelerle aramışlar, çuvalın içerisinde bulmuşlar. Bu ayın 11'inde üç ay olacak. Çok şükür bulundu, mezarına girecek. Ölmesi bizi üzüyor. En azından kurtuldu, mezarına girecek diye seviniyoruz bir yandan.' diye konuştu.

'KAÇ KİŞİ YAPTIYSA BULUNMASINI İSTİYORUM'

Devamlı kızını aradığını ifade eden babası Mehmet Süzen ise, 'Biz başından buyana gece gündüz koşuyoruz. Bunu tek yapmadı. Şimdi kaç şahıs yaptıysa bunların bulunmasını istiyoruz. Biz fazla fazla uğraştık bulunması için. Kepçeyle aranmasını istedik.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar