Kayıp çocuklar hırsızlık iddiasıyla yakalandı

İzmir ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeleri Müdürlüğü’nce kayıp olarak arandığı öğrenilen 2 çocuğun da içlerinde bulunduğu 3 kişi, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Nevşehir’de yakalandı. Yakalanan biri kız, 3...

Google Haberlere Abone ol
Kayıp çocuklar hırsızlık iddiasıyla yakalandı

İzmir ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeleri Müdürlüğü’nce kayıp olarak arandığı öğrenilen 2 çocuğun da içlerinde bulunduğu 3 kişi, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Nevşehir’de yakalandı. Yakalanan biri kız, 3 kişinin, Nevşehir ve Kayseri’de çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddia ediliyor.

Güzelyurt Mahallesi Kocaçay Caddesi üzerinde Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphelendikleri 06 EY 8355 plakalı aracı takibe aldı. Bir süre sonra duran araçta A.A. (29) ve B.Ç. (27)’nin bulunduğu tespit edildi. Şahısların yapılan incelemesinde asker kaçağı olduğu tespit edilen A.A. Nevşehir Askerlik Şubesi'ne teslim edildi. Askerlik şubesinde işlemleri tamamlanan A.A., buradan çıktıktan sonra kendisini bekleyen B.Ç. ile beraber, farklı bir araçla şube önüne gelen iki şahısla buluşunca, polis yeniden zanlıları durdurmak istedi. Bu sırada B.Ç. kaçarken, A.A. ile birlikte U.İ. (17) ve T.A. (17) isimli kız yakalandı.

Araç içerisinde yapılan aramada poşet içerisinde çeşitli ziynet eşyası, 1 adet tabanca, 9 adet mermi, 13 gram toz esrar maddesi ve araç bagajında mühürsüz plakalar ele geçirildi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen 3 şahsın, Nevşehir ve Kayseri’de 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Yakalanan şahıslardan 17 yaşındaki U.İ.'nin İzmir, T.A.'nın ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce kayıp olarak arandığı öğrenildi. Şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, kaçan B.Ç.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

CİHAN

Yorumlar