Kayıp baloncunun cesedi, dere yatağında bulundu

Bursa’da, uçan balon üretimi yapan ve geçtiğimiz Mart ayından beri kayıp olarak aranılan 55 yaşındaki Adem Aydın’ın parçalanmış cesedi Orhangazi’de dere yatağında bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Aydın’ın...

Google Haberlere Abone ol
Kayıp baloncunun cesedi, dere yatağında bulundu

Bursa’da, uçan balon üretimi yapan ve geçtiğimiz Mart ayından beri kayıp olarak aranılan 55 yaşındaki Adem Aydın’ın parçalanmış cesedi Orhangazi’de dere yatağında bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Aydın’ın ortak olarak uçan balon işi yaptığı kişi ‘cinayet zanlısı’ iddiasıyla gözaltına alındı.

Osmangazi ilçesi Tabakhaneler bölgesinde, Salih Ö. (52) ile ortak olarak uçan balon üretimi yapan Adem Aydın’dan haber alamayan ailesi, 6 Mart’ta Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek ‘kayıp’ müracaatında bulundu. Aydın’ın iş ortağını araştıran Asayiş Şubesi ekipleri, Salih Ö.’nün Gaziantep’e gittiğini belirledi. Geçtiğimiz günlerde yeniden Bursa’ya dönen Salih Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

ÖLDÜKTEN SONRA DEREYE ATMIŞ

Birlikte uçan balon üretimi yaptığı Adem Aydın’la kavga ettiğini doğrulayan Salih Ö., "Kavga sırasında merdivenden düşerek öldü. Ben de bir gün sonra cesedi çuvala koyup kiraladığım otomobille gittiğim Orhangazi Karsak Deresi’ne attım. Olayın sıcaklığının geçmesi için de Bursa’dan ayrıldım." dedi.

Salih Ö.’nün ifadesi doğrultusunda harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, itfaiye ekiplerinin de desteğiyle Karsak Deresi’nde arama yaptı. Aramalarda insan kemiği olduğu düşünülen kemik parçaları ile Adem Aydın’a ait eşofman parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CİHAN

Yorumlar