Kayınpeder ile damadın muhtarlık seçiminde centilmenlik kazandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Sazköy köyünde 20 yıldır muhtarlık yapan babasının aday olmaması üzerine adaylığını açıklayan İsmail Yılmaz(28), kayınpederi Ali Yılmaz(49) ile girdiği muhtarlık seçimini kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Kayınpeder ile damadın muhtarlık seçiminde centilmenlik kazandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Sazköy köyünde 20 yıldır muhtarlık yapan babasının aday olmaması üzerine adaylığını açıklayan İsmail Yılmaz(28), kayınpederi Ali Yılmaz(49) ile girdiği muhtarlık seçimini kazandı. Muhtar Yılmaz, aynı zamanda dayısı olan Ali Yılmaz’ın seçimden sonra kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Kayınpederiyle girdiği seçimde centilmenliğin galip geldiğini dile getiren Muhtar Yılmaz, “Kayınpederimle birlikte aynı köyden muhtar adaylığımızı açıkladık. Demokrasi gereği herkes adaylığını koyabilir. 12 oy farkla seçildim. 4 dönem köyümüzde muhtarlık yapan babamdan bayrağı devraldım. Seçimde rakibim olan kayınpederim beni tebrik etti. Aramızda herhangi bir kırgınlık olmaz. Seçim gelip geçicidir.” dedi. Kayınpeder Ali Yılmaz ise damadına başarılar dileyerek herhangi bir kırgınlığı olmadığını belirtti.

Kayınpederi Ali Yılmaz(49) ile muhtarlık seçimlerine giren ve kullanılan 144 oyun 57’ni alarak muhtar seçilen İsmail Yılmaz, eşinin kime oy verdiği yönündeki soruya, “Eşimin gönlünü kazandığıma göre oyunu da aldığımı düşünüyorum.” diye cevap verdi.

20 yıldır Sazköy'de muhtarlık yapan Cemal Yılmaz(52), oğluna elinden geldiğince destek olacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar