Kaybolan Alman turist başka bir otelde bulundu

Tatile geldiği Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesinde kaldığı otelden ayrıldıktan sonra 6 gün konaklama tesisine dönmeyen kayıp turist bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kaybolan Alman turist başka bir otelde bulundu

Tatile geldiği Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesinde kaldığı otelden ayrıldıktan sonra 6 gün konaklama tesisine dönmeyen kayıp turist bulundu. 6 gündür kendisininden haber alınamayan Alman turisti jandarma ekipleri, Side Selimiye Mahallesi'nde bir otelde uyar halde buldu. 72 yaşındaki Alman turistin yaşlılığa bağlı sık sık unutkanlık yaşadığı belirtildi.

    Manavgat'ta tatil yapan Alman uyruklu G.B., jandarma ekipleri tarafından 6 gün sonra bulundu. Ilıca beldesindeki bir otelde konaklayan Alman turist K.B., otel yetkililerine eşi G.B'.nin (72) otelden ayrıldığını ve dönmediğini bildirdi. Otel yetkililerin ihbarıyla Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede araştırma başlattı.

    Yapılan çalışmalar neticesinde görevli devriyeler kaybolan G.B. isimli şahsı Side Selimiye Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir otelde uyur vaziyette bularak eşine teslim etti. K.B., jandarma ekiplerine teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar