Kaybedeni olmayan yarışmada sınavdan geçtiler

Hz. Muhammed’in (sas) daha iyi tanınmasını sağlamak için Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyası, Elbistan’da da yoğun ilgi ile karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Kaybedeni olmayan yarışmada sınavdan geçtiler

Hz. Muhammed’in (sas) daha iyi tanınmasını sağlamak için Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyası, Elbistan’da da yoğun ilgi ile karşılandı. Kitap okuyanlar sınavlarda bilgilerini ölçme fırsatı buldu. Özellikle miniklerin sınavlara ilgisi oldukça fazlaydı.

Türkiye ve dünyada 7’den 70’e herkesin Hz. Muhammed (sas) ile ilgili kitapları okumaya teşvik eden yarışmada O'nun doğru ve aydınlatıcı bilgilerle daha yakından tanınması sağlanacak. Türkiye ve Avrupa’da yapılacak sınavlarda kazananlar ödüllendirilecek. Elbistan, Afşin, Göksun’da sınavlara giren binlerce kişi, kaybedeni olmayan bu kampanyada Hz. Muhammed hakkında öğrendiği bilgileri ölçme fırsatı buluyor. Herkes O’nu Okuyor Kampanyası fahri temsilcisi Mustafa Kapusuz, “Afşin, Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde tanıtım çalışmaları yaptık. Binlerce kişi müracaatta bulundu. Farklı kategorilerde sınavlar yapıldı. Sınavlardaki yoğunluk bizleri de sevindirdi.” dedi.

Kampanya çerçevesinde ortaokul, lise ve yetişkinler için 3 ayrı kategoride belirlenen kitaplar okundu. Ortaokul için Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed’, lise için Reşit Haylamaz’ın ‘Efendimiz’ ve yetişkinler için ise Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ‘Sonsuz Nur’ serisi okundu. Sınavların kategori birincileri çeşitli ödüller alacak. En büyük ödül ise dereceye giren bin 400 kişinin umreye gönderilmesi olarak açıklandı. CİHAN

Yorumlar