Kaybedeni olmayan yarışmada okuyan kazandı

Peygamber Efendimizi (sav) daha iyi tanımak ve tanıtmak için yola çıkan Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen, ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasının Tekirdağ organizasyonunu üstlenen Tekirdağ Kültür Kalkındırma ve Tanıtım...

Google Haberlere Abone ol
Kaybedeni olmayan yarışmada okuyan kazandı

Peygamber Efendimizi (sav) daha iyi tanımak ve tanıtmak için yola çıkan Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen, ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasının Tekirdağ organizasyonunu üstlenen Tekirdağ Kültür Kalkındırma ve Tanıtım Vakfı’nın ödül töreni Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kur’an tilavetiyle devam eden programda Fatih Koleji öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği ilahiler salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. Törende konuşan Tekirdağ Fatih Koleji Müdürü Yüksel Altın şunları aktardı: “Kaybedenin olmadığı bir günde bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve seslendirdikleri güzel eserler ile bizleri duygulandıran çok değerli öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. O’nu anlayıp onun gibi yaşamayı Allah bizlere nasip etsin.”

Yetişkinler kategorisinde dereceye girerek umre kazanan İsmail Hakkı Görmez, şu ifadelerde bulundu. “Bu güzel ve anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerideki yıllarda ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışması bütün dünyaya yayılacak. İnsanlık onu okuyacak onu tanıyacak. Efendimizin, ‘Benim adım, güneşin doğup battığı her yere ulaşmadıkça kıyamet kopmayacaktır.’ müjdesi gerçekleşecektir inşallah.”

Geceye ailesi ile birlikte katılan Erol Taş isimli vatandaş ise duygularını şu sözlerle anlattı: “Bu yarışmanın kaybedeni yok. Efendimiz (sav) adına bireyler öğretildiyse bunda emeği geçen tüm arkadaşlara ve kitapları yazan değerli yazarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların artarak devam etmesini diliyorum.” CİHAN

Yorumlar