Kayaşehirliler fidan dikti

Kayaşehirliler düzenlenen bir organizasyonla 8. bölgeye 300 fıstık çamı dikti.Başakşehir Belediyesi, Emlak Yönetim AŞ ve Kayaşehir site yönetimlerinin katkılarıyla düzenlenen fidan dikim şenliğine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakş.

Google Haberlere Abone ol
Kayaşehirliler fidan dikti

Kayaşehirliler düzenlenen bir organizasyonla 8. bölgeye 300 fıstık çamı dikti.

Başakşehir Belediyesi, Emlak Yönetim AŞ ve Kayaşehir site yönetimlerinin katkılarıyla düzenlenen fidan dikim şenliğine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, Haluk Dikbaş ve semt sakinleri katıldı.

Şenlik havasında geçen fidan dikimi öncesi çocuklar Başakşehir Belediyesi tarafından organize edilen eğlenceli oyunlara katıldı. Yetişkinler ise çay kahve ikramı eşliğinde komşularıyla sohbet etme imkânı buldu. Organizasyonda konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bölgeye yatırımların devam ettiğini ve kısa süre sonra Kayaşehir’in daha da gelişeceğini belirtti. Uysal, "Kayaşehir yakın gelecekte yapılan yatırımlarla İstanbul’a örnek bir bölge olacak. Bölge’de Belediye olarak çalışmalarımız eğitimden sağlığa, kültürden sosyal konulara geniş çaplı sürmektedir. Burada hem sizlerle sohbet edelim hem de fidan dikelim istedik. Site içlerine dikmiş olduğumuz fidanlar büyüdüğünde Kayaşehir’de yeşilliklerden evler görünmeyecek duruma gelecek. Bugün burada diktiğimiz fidanların gölgesinde sizlerle çaylar içeriz, sohbetler ederiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar