Kavurmacı: Kazancımızın yüzde 15’ini hayır işlerine ayırıyoruz

Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı ve CEO’su Ahmet Sait Kavurmacı, sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinerek, “Mutlaka zaman ayırın. Zamanınızın ve işinizin bereketlendiğini göreceksiniz. Biz kazancımızın yüzde 15’ini mutlaka...

Google Haberlere Abone ol
Kavurmacı: Kazancımızın yüzde 15’ini hayır işlerine ayırıyoruz

Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı ve CEO’su Ahmet Sait Kavurmacı, sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinerek, “Mutlaka zaman ayırın. Zamanınızın ve işinizin bereketlendiğini göreceksiniz. Biz kazancımızın yüzde 15’ini mutlaka hayır işlerine ayırıyoruz.” dedi.

Kavurmacı, Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) konuğu oldu. ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Markalaşmanın Önemi’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Kavurmacı, Aydınlı Grup’un, Türkiye genelinde 150'ye yakın perakende satış mağazası, 3 alışveriş merkezi ve 500'ü aşkın satış noktasıyla Türkiye hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren büyük firmalardan biri olduğunu belirtti. Çalıştıkları sektörler hakkında bilgi veren Kavurmacı, yönetimlerinin ikinci kuşağa geçtiğini ve icra kurulunda soyadı Kavurmacı olan tek kişinin kendisi olduğunu belirtti.

Temel düsturun soyadı değil, liyakat olduğunu vurgulayan Kavurmacı, “Buna çok dikkat ediyoruz. Tüm hareketimiz, yapılanmamız istişare ederek yapıldı ve hala hiçbir ortağımız kâr payı almadı. Şirketimize yatırım devam ediyor. Yine sosyal sorumluluk projelere katılmaya çalışıyorum. Mutlaka zaman ayırın. Zamanınızın ve işinizin bereketlendiğini göreceksiniz. Kazancımızın yüzde 15’ini mutlaka hayır işlerine ayırıyoruz. Birbirimizi kırmadığımız, birbirimizden istifade ettiğimiz bir yapımız var. Bunu da şirket olarak kitap okumaya önem vermemize bağlıyoruz. İstişareye, sadakate, liyakate, mutlu etmeye ve insan kaynaklarımıza çok önem veriyoruz.” şeklinde konuştu.

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı da “Üyelerimizin yüzde 90’ına yakınının aile şirketi olması, bu şirketlerin gelişime açık, kurumsallaşma yolunda olduklarını ve markalaşmanın öneminin farkında olmalarını bilmemiz hesabıyla dernek olarak her yıl bu konuda seminer veya konferans düzenlemeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Programın sonunda, sponsor Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı’ya ve Ahmet Sait Kavurmacı’ya, TUSKON Başkan Yardımcısı ve GÜNSİAF Başkanı Kasım Fincan tarafından çini tabak verilirken, HÜRSİAD’a yeni katılan üyelere üyelik belgeleri takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar