Kavunlu iftar yemeği ilgi gördü

Samsun’un Bafra ilçesinde bir restoranda Agrosam Tarım ve Verim Ziraat tarafından düzenlenen kavunlu iftar yemeği ilgi gördü.    İftara Bafra Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Pancar Ekicileri Kooperatifi...

Google Haberlere Abone ol
Kavunlu iftar yemeği ilgi gördü

Samsun’un Bafra ilçesinde bir restoranda Agrosam Tarım ve Verim Ziraat tarafından düzenlenen kavunlu iftar yemeği ilgi gördü.

    İftara Bafra Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Pancar Ekicileri Kooperatifi yetkilileri, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç, Köy TV Program yapımcısı Vural Yeşilyurt, Zirai İlaç Bayi ve temsilcileri katıldı.

    Agrosam Tarım ve Verim Ziraat yetkilileri katılımcılara teşekkür ederek "Her türlü manevi duygunun yoğun olarak yaşandığı 11 ayın sultanı, Ramazan ayında dostlarımızı ve çalışma arkadaşlarımızı kavun tanıtımlı iftarda ağırlamaktan son derece mutlu olduk."’ dedi. Restoranda oluşturulan mini standa ise Bafra ovasında yetiştirilen kavun çeşitlerini sergileyerek katılımcılara ürünler hakkında bilgi verildi. Sergilenen ürünleri tatma fırsatı da bulan davetliler bu yeni ürünlerle ovada kavun çeşidinin artacağını savundu.

CİHAN

Yorumlar