Kavalcı: Gökhan Töre’nin sağlık durumu iyi

Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen, silahla yaralanan futbolcu Gökhan Töre’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kavalcı: Gökhan Töre’nin sağlık durumu iyi

Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen, silahla yaralanan futbolcu Gökhan Töre’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kavalcı ve Özen, Gökhan Töreni’nin durumunun iyi olduğunu, bugün geçireceği operasyonun ardından yarın taburcu olacağını belirtti.

Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen, gittiği eğlence kulübünde silahla yaralanan Gökhan Töre’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Ahmet Kavalcı,Gökhan Töreni’nin sporcu arkadaşlarıyla gittiği eğlence merkezinde kendisinin dahil olmadığı bir olayda silahla yaralandığını söyledi. Olay hakkında detaylı bilgi aktaran Kavalcı, eğlence merkezindeki bir şahsın kız arkadaşına silahla ateş ettikten sonra havaya ateş ettiğini, seken kurşunlardan birinin de Gökhan Töre’nin sağ omzuna isabet ettiğini belirtti. Olayın tamamen tesadüf olduğunu ifade eden Kavalcı, Gökhan Töre’nin ameliyata alınacağını ve yarın da taburcu olacağını kaydetti. Kavalcı, Töre’nin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini verdi.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen de sabaha karşı 05.12’de Gökhan Töre’nin kendisini aradığını, elinde bir sıkıntı olduğunu söyleyerek hangi hastaneye gidebileceğini sorduğunu aktardı. Yerini öğrendikten sonra Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’ne gidebileceğini söylediğini belirten Özen kendisinin de aynı hastaneye gittiğini dile getirdi. Başka sporcuların da aynı olayda hafif yaralandığı bilgisini veren Özen, oradaki ilk müdahalenin ardından polislerin Töre’nin ifadesini aldığını açıkladı. Daha sonra oyuncunun geçireceği operasyon sebebiyle Çağlayan Florence Nigtingale Hastanesi’ne sevk edildiğini bildirdi. Buradaki kontrolünün ardından operasyona karar verildiğini kaydeden Önder Özen, omzunun üst bölgesinde seken kurşunun içeriye girdiğinin saptandığını söyledi.

Olayın meydana geldiği eğlence merkezinde spor camiasından yaklaşık 20 kişinin bulunduğunu belirten Özen, olayda 6 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı. Gökhan Töre’nin yaralanmasının tamamen tesadüf olduğunu savunan Özen, Töre’nin eğlence merkezine kendisinin bilgisi dışında gittiğini açıkladı. Töre'nin bir hafta içinde antrenmanlara başlamasını umduğunu dile getiren Özen, profesyonel bir futbolcunun o geceyi evde geçirmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Özen, Can İpekçi’nin de Töre ile birlikte aynı eğlence merkezinde olduğunu, kulüp doktorunu ise kendisini arayarak Töre’nin yanına gitmesini istediğini belirtti.

Törenin tedavi gördüğü hastanenin yetkililerinin de operasyon sonrası Gökhan Töre’nin durumuna ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar