Katliam gibi kaza: 6 ölü!

MALATYA'da öğretmen ve sağlık personelini taşıyan servis minibüsünün yoldaki buzlanma nedeniyle TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Katliam gibi kaza: 6 ölü!

Kaza akşam saatlerinde Malatya-Adıyaman Karayolunun Cumhuriyet Örnek Köyü yakınlarında meydana geldi. Doğanşehir İlçesi Gövdeli Beldesi’nde görev yapan öğretmen ve sağlık personelini kent merkezine götüren 44 NS 615 plakalı servis minibüsü, yoldaki buzlanma nedeni ile kontrolden çıkarak karşı yönden gelen 31 ABF 36 plakalı bir TIR'ın altına girdi. Kaza sırasında arkadan gelen 06 ANR 10 plakalı otomobil de TIR'a çarptı. Hurdaya dönen minibüs içerisinde ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Malatya Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldü. Malatya Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ 

Malatya-Adıyaman Karayolunun Cumhuriyet Örnek Köyü yakınlarında meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Doğanşehir'in Gövdeli Beldesindeki okullarda görevli öğretmen ve sağlıkçıları taşıyan servis minibüsünün TIR'ın altına girmesi sonucu yaşanan kazada sürücü Bilal Andıç ile öğretmenler Erkan Yener, Emine Coşkun, Çetin Kuşbay, Derya Şahin ve Alişan Ergen hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan Özlem Sarıcı'nın doktor olduğu Hamza Uzan ve Eren Günvel'in ise öğretmen oldukları öğrenildi. 2 yaralının ise henüz isimleri öğrenilemedi. 

Yorumlar