Katırcı: Bafra eğitim-öğretim projelerinde söz sahibi olmaya başladı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 100 öğrenci 25 öğretmen ve 39 proje ile Cumhuriyet Ortaokulunda açıldı.Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu Spor Salonunda yapılan açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, TÜBİTAK...

Google Haberlere Abone ol
Katırcı: Bafra eğitim-öğretim projelerinde söz sahibi olmaya başladı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 100 öğrenci 25 öğretmen ve 39 proje ile Cumhuriyet Ortaokulunda açıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu Spor Salonunda yapılan açılışa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü Temsilcisi Doç.Dr. Erkan Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

    Programda Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahri Dilci,     TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü Temsilcisi Doç.Dr. Erkan Yalçın, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, birer konuşma yaptı.

    Açılış kurdelesini Bafra Kaymakamı Ali Katırcı eşi Hacer Katırcı, TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü Temsilcisi Doç.Dr. Erkan Yalçın ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu kesti. Açılışın hemen ardından Ali Katırcı ve heyet stantları gezerek bilgi aldı. Açılış ve stantların gezilmesinin ardından davetlilere okul bahçesinde yemek ikramı yapıldı.

CİHAN

Yorumlar