KATED, projesini törenle sonlandırdı

Kütahya Aktif Teknik Elemanlar Derneği (KATED), kuruluşunun 8. yılını, Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) ile ortaklaşa hazırladığı ‘Nitelikli elemanlar eşittir ekonomik kalkınma’ projesi ile taçlandırdı.

Google Haberlere Abone ol
KATED, projesini törenle sonlandırdı

Kütahya Aktif Teknik Elemanlar Derneği (KATED), kuruluşunun 8. yılını, Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) ile ortaklaşa hazırladığı ‘Nitelikli elemanlar eşittir ekonomik kalkınma’ projesi ile taçlandırdı. Proje, Grand Çınar Otel’de düzenlenen toplantı ile sonlandırıldı.

Proje hakkında bilgiler veren KATED Başkanı Eyüp Cihan, şunları söyledi: “Derneğimiz il genelindeki teknik elemanların mesleki ve sosyal girişimlerine ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir. 'Nitelikli elemanlar eşittir ekonomik kalkınma' projemiz, ajansımızdan yüzde 90 oranında hibe alınarak uygulanmaya başlanmıştır. Ekonomik kalkınmanın en büyük aktörlerinden birinin nitelikli personel olduğu inancını taşımaktayız. Projemiz kapsamında 200 teknik personele iş sağlığı konusunda 10 hafta boyunca eğitim verildi. Otocad, 3DMAX eğitimleri, iki aylık süre içerisinde toplam 60 teknik personelin katılımı ile tamamlandı. Projemizin uygulanmasında ve tasarlanmasına desteklerini esirgemeyen proje çalışanlarına ve dernek üyelerimize teşekkür ederiz".

Projenin kapanış toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Helvacı, ZEKA Genel Sekreteri Veli Oğuz, Batı Anadolu Teknik Elemanlar Federasyonu Genel Başkanı Ömer Kaşıkçı, Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı İsmail Tunca, dernek üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
CİHAN

Yorumlar