Kaskını kız arkadaşına veren motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Maltepe'de, kaskını arkasında oturan kız arkadaşına veren motosiklet sürücüsü, geçirdiği kaza sırasında ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Kaskını kız arkadaşına veren motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Maltepe'de, kaskını arkasında oturan kız arkadaşına veren motosiklet sürücüsü, geçirdiği kaza sırasında ağır yaralandı. Başında kask bulunan arkadaşının ise burnu bile kanamadı.

Kaza, sabah saat 09.15'te Bostancı Sahil Yolu'nda meydana geldi. İddialara göre kırmızı ışık ihlali yapan Mehmet Tophan'ın kullandığı 34 DA 8109 plakalı motosiklet, büyük bir hızla Ersin Direk'in kullandığı 34 GHE 90 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklet üzerinde bulunan Tophan ve kız arkadaşı yola savruldu. Bu sırada başında kask bulunmayan Mehmet Tophan, kafasını yere çarparak ağır yaralandı. Kask takan arkadaşının ise düşmesine rağmen burnu bile kanamadı.

Kazayı gören vatandaşlar, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mehmet Tophan'ı vatandaşların yardımıyla ambulansa taşıdı. Kazazedeler sağlık ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra hayati tehlikesi bulunan Tophan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hemen ameliyata alınan Mehmet Tophan'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Bu arada, Mehmet Tophan'ın çarptığı otomobilin sürücüsü Ersin Direk, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yerinde kendisini savunan Direk, "Bana yeşil ışık yanmıştı. Tam geçtiğim sırada büyük bir hızla gelerek bana çarptı. Kırmızı ışık ihlali yaptı. Yanında kız arkadaşı da vardı. Yola savruldular. Başında kask olup olmadığını fark edemedim. Kafasını yere çarptığı için ağır yaralandı." dedi.

Görgü tanıkları da kaza sırasında büyük bir gürültü duyduklarını, olay yerine geldiklerinde 2 kişiyi yerde bulduklarını söyledi.

Bu arada olay yerindeki mobese kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kaskın, arkada oturan Tophan'ın kız arkadaşının başında bulunduğunu belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Yorumlar