KASİAD'dan Bolu çıkarması

Kocaeli Aktif sanayici ve İşadamları Derneği heyeti Bolu'da gıda sektörün temsilcileri ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
KASİAD'dan Bolu çıkarması

Kocaeli Aktif sanayici ve İşadamları Derneği heyeti Bolu'da gıda sektörün temsilcileri ile buluştu. Bolu Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (BOSİAD) sabah kahvaltı ederek programına başlayan heyet, birlikte sektörünün önde gelen kuruluşlarından Er Piliç tesislerini de ziyaret etti.

Er Piliç Genel Müdürü Mustafa Ericek tarafından karşılanan heyet, Er Piliç markasının, son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ve helal kesim konusundaki tecrübelerini paylaştı. Ericek, kesime girecek tavuklara 3 gün özel kesim yemi vererek kesime hazırladıklarını, tek tek elle kesim yaptıklarını ve dünyada 3. kuru yolum tesisleri ne sahip olduklarını belirtti. Ericek, "12 saat önceden yemi keserek tavuğun kursağını temizliyoruz son derece sağlıklı tesislerde kesim yaptığımız için helal sertifikası aldık.Yapılan analizler sağlıklı ürünümüzü tescilliyor'' dedi.

Ericek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek STK'ların aynı zamanda denetleyici gibi çalıştıklarını bunun kendilerinin gelişimine katkı sunduğunu anlattı.Ericek, "Bundan sonraki ziyaretinizde yeni teknolojilerle ve yeniliklerle karşınıza çıkacağız." ifadelerini kullandı. KASİAD Gıda Komitesi Koordinatörü Mustafa Pir ise ''Amacımız üyelerimizi diğer dernek üyeleriyle bir araya getirerek sektörün sıkıntılarına ortak çözümler aramak ve işbirliği güçbirliği sistemi ile daha büyük yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Sektöre liderlik yapan kuruluşlara ziyaret etmek, başarılarını takdir etmek ve tecrübelerini üyelerimizle paylaşmanın bizlere sağladığı olumlu katkılar nedeniyle bu tür programlara devam edeceğiz.'' diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar