Kasa hırsızlığı kamerada

Bağcılar’da, hediyelik eşya dükkanına giren yüzleri kar maskeli 3 kişi, içerisinde 60 bin lira bulunan çeyrek ton ağırlığındaki para kasasını çalarak kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Kasa hırsızlığı kamerada

Bağcılar’da, hediyelik eşya dükkanına giren yüzleri kar maskeli 3 kişi, içerisinde 60 bin lira bulunan çeyrek ton ağırlığındaki para kasasını çalarak kayıplara karıştı. Olay anı iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

İstoç’daki hediyelik eşya dükkanında geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 19.40 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Yüzleri kar maskeli 3 kişi lüks bir otomobille iş yerinin önüne gelerek aracı park etti. Şüpheliler araçtan inerek iş yerinin kapısını kesip içeri girdi. Daha sonra ofise giren hırsızlar, önce çekmeceleri karıştırdı. Hırsızlar, daha sonra içinde 60 bin lira bulunan çelik para kasasını otomobile yükleyerek kayıplara karıştı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, polis yapılan ihbarın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayı anlatan iş yeri sahibi Şahin Satı, “İş yerimizi kapattıktan yaklaşık 40 dakika saat sonra hırsızlık olmuş. Lüks bir araç geliyor, çok rahat bir şekilde kepenkleri kırıp çok rahat bir şekilde çelik para kasasını alıp gidiyorlar. Burada bir güvenlik eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bu sadece bizim başımıza gelen bir şey değil. Esnaf arkadaşların birçoğunun başına gelen olaylar. Sürekli aynı şeyler yaşanıyor. Emniyet yetkilileri de buranın güvenliğinin zayıf olduğunu söylüyor.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ihbarın ardından güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.




CİHAN

Yorumlar