Kas gevşetici ve bira ölüm getirdi

Eskişehir’de, bir gencin kas geliştirici ilacın ardından 3 adet bira içmesi faciayla sonuçlandı. Aldığı kas geliştirici ilaç sonrasında 3 adet bira içen genç, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin kesin...

Google Haberlere Abone ol
Kas gevşetici ve bira ölüm getirdi

Eskişehir’de, bir gencin kas geliştirici ilacın ardından 3 adet bira içmesi faciayla sonuçlandı. Aldığı kas geliştirici ilaç sonrasında 3 adet bira içen genç, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin kesin ölüm nedenini belirlenmesi için alınan kan örnekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olay, merkez Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi'nde F.B.N’nin ikametinde önceki gece meydana geldi. Babası işçi olan ve kendisi bir süredir işsiz olan F.B.N. (20) adlı genç, 4 adet kas geliştirici ilaç, daha sonra 3 tane bira içti. Şahıs, bir süre sonra aniden rahatsızlandı. Bunun üzerine ailesi 112 Acil Servis ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsı devlet hastanesine götürdü. Acil servise alınan F.B.N., zehirlenme teşhisiyle hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle hemen yoğun bakım servisine kaldırıldı. Ancak genç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. F.B.N.’nin ailesinin polise verdiği ifadesinde, oğullarının gece önce kas gevşetici hap içtiğini, daha sonra da 3 adet bira içtiğini, bir süre sonra da fenalaştığını anlattığı öğrenildi.

Savcılık talebiyle F.B.N.’nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için kan örneği alınarak Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gencin ölüm nedeni, Adli Kurumu’nda yapılacak kanın incelenmesi sonrasında kesinleşecek.

CİHAN

Yorumlar