Kartal'da banka ATM'sine para transferi yapan zırhlı aracı kaçırdılar

Kartal'da kimliği belirsiz 3 kişi, bir banka ATM'sine para yükleyen zırhlı aracı, güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra kaçırdı.

Google Haberlere Abone ol
Kartal'da banka ATM'sine para transferi yapan zırhlı aracı kaçırdılar

Kartal'da kimliği belirsiz 3 kişi, bir banka ATM'sine para yükleyen zırhlı aracı, güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra kaçırdı. Zırhlı araçta 2 milyon TL para bulunduğu öğrenildi.

Olay, saat 05.00 sıralarında, Akşemseddin Caddesi üzerinde bulunan bir banka ATM'sinde yaşandı. İddiaya göre, içi para dolu zırhlı araç ile sabah erken saatlerde banka ATM'sine gelen 2 banka personeli para transferine başladı. Bu sırada yanlarına gelen silahlı 3 kişi bir banka sorumlusunu başından yaraladı. Kimliği belirsiz soyguncular diğer banka personelini ise ATM'ye bağladı. İçinde yaklaşık 2 milyon TL para bulunan zırhlı aracı gasp eden soyguncular olay yerinden uzaklaştı. Soyguncular olay yerinden yaklaşık 1 km uzaklıkta zırhlı aracı terk ederek kayıplara karıştı. Araç içerisinde bulunan paraların alınıp alınmadığı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Başından yaralanan banka personeli, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. CİHAN

Yorumlar