Kartal, yarın Kırıkkale’den ayrılıyor

İl emniyet müdürleri kararnamesiyle Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan eski Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yarın şehirden ayrılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kartal, yarın Kırıkkale’den ayrılıyor

İl emniyet müdürleri kararnamesiyle Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan eski Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yarın şehirden ayrılıyor. Kartal, Vali Ali Kolat’a veda ziyaretinde bulundu. Veda töreninde, Kartal’a, Kolat tarafından başarı belgesi ve günün anısına hediye verildi.

Kartal’ın yeni görev yerinde başarılar dileyen Vali Kolat, “Kadri Bey’in Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıktı. Gerçekten sevindik. Kendisini kutluyorum ve tebrik ediyorum. Ama bizim için de alıştığımız bir isim ve tanıdığımız bir sima, dost bir sima. Gerçekten de birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Benden önce Kartal’ın ilimizde çok güzel çalışmaları oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hem kendisine hem ailesine mutluluklar diliyorum. Başkent'te işi kolay değil. Ama tecrübesiyle, insani anlayışı ve yaklaşımıyla, polisiye bilgileriyle ve iyi bir emniyetçi olmasıyla bu görevi de çok rahat yürütecektir. Bu konuda Ankara çok şanslı.” dedi.

Vali Kolat’la çalışmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Kartal, “Kendisi gerçekten tüm kurumlara olduğu gibi emniyet teşkilatına da verdiği emir ve direktiflerle yön veren çok iyi bir idarecimizdir. Aynı zamanda bir meslek büyüğümüzdür. Çalıştığımız dönem içerisinde bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesile ile de yarın sabah itibariyle Kırıkkale iline veda ediyorum. Ben bütün Kırıkkaleli vatandaşlarımıza da çalıştığımız dönemdeki desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allahaısmarladık diyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar