Kartal Sahil'de Kadın Cesedi Bulundu

Kartal sahilinde kayalıklarda oturan bir kadının bir saat sonra denizde cesedi bulundu. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının cesedi olay yerine gelen sahil güvenlik, deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkartılarak Adli Tıpr Kurumu...

Google Haberlere Abone ol
Kartal Sahil'de Kadın Cesedi Bulundu

Kartal sahilinde kayalıklarda oturan bir kadının bir saat sonra denizde cesedi bulundu. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının cesedi olay yerine gelen sahil güvenlik, deniz polisi ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkartılarak Adli Tıpr Kurumu morguna gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Kartal sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar suda bir kadını hareketsiz halde görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri öldüğü anlaşılan kadının sudan çıkartılması için sahil güvenlik, deniz polisi ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Ceset sahil güvenlik ve deniz polisi ekipleri tarafından çengel yardımıyla birkaç metre açığa çekildi. Uzun uğraşlar sonucunda ceset, 'yüzer sedye' olarak tabir edilen sedyeye ile tekrar kıyıya getirildi. Daha sonra ceset Adli Tıp Kurumu'na ait cenaze nakil aracına konuldu. Bu arada cesedin ilk bulunduğu alana güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, akıntı nedeniyle cesedin yer değiştirmesi sonucu şeridi biraç defa genişletmek zorunda kaldı. Sahilde cesedin çıkartılması çalışmasını izleyen onlarca vatandaş da polisin uyarısı ile uzaklaştırıldı.

Olay yerinden geçen bir vatandaş, genç kadını bir saat önce kayalıklarda düşünceli bir halde otururken gördüğünü, şimdi ise kadının cesedinin suda olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar