Kars'ta kaldırım ve yol çalışması başladı

Kars Belediyesi, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ve İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi'nde kaldırım ve yol çalışması başlattı. Çalışmaları takip eden vatandaşlardan Tayfun Ulusoy turizm şehri olmak istediklerini...

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta kaldırım ve yol çalışması başladı

Kars Belediyesi, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ve İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi'nde kaldırım ve yol çalışması başlattı. Çalışmaları takip eden vatandaşlardan Tayfun Ulusoy turizm şehri olmak istediklerini ve bu bağlamda şehrin bu çalışmalara ihtiyacı olduğunu belirtiyor.

40 yıl Rus esaretinde kalan şehirde dillerde dolanan bir hatırayı paylaşan Ulusoy, "Bir vesile ile Kars'a gelen gazeteci, hemşehrilerimize hükümetin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soruyor. Yaşlı bir amcamız, 'Biz hükümetten memnunuz ama Rusya'dan memnun değiliz' diyor. Gazeteci, nasıl yani karşığını verince, 'Bu Ruslar alt yapımızı, kaldırımlarımızı, cadde ve sokaklarımızı yaptı ama hiç gelip kontrol etmiyorlar. Baksanıza bozuldular.' cevabını almış. Bu hep anlatılır. Bugün belediyemiz bu anlatılan ve alınamayan hizmetleri vermeye başladı." dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise vatandaşların görüşlerini de alıyor. Karaçanta, belediye olarak başlatılan çalışmalar neticesinde oluşan görüntü ve ses kirliğinden dolayı vatandaşlardan özür diledi. Çalışmaların hızla devam edeceğine değinen Karaçanta, "Kaldırım çalışmalarımızın yanı sıra ağaçlandırma çalışmalarımızda olacak. Bu çalışmalarımız ile şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar