Kars'ta bin 200 öğrenci ve veli iftar yemeğinde bir araya geldi

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri ve velileri okul yönetimince düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Kolej yemekhanesinde düzenlenen iftar programına bin 200'e yakın öğrenci ve veli katıldı. Ramazan ayının güzelliklerinden...

Google Haberlere Abone ol
Kars'ta bin 200 öğrenci ve veli iftar yemeğinde bir araya geldi

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri ve velileri okul yönetimince düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Kolej yemekhanesinde düzenlenen iftar programına bin 200'e yakın öğrenci ve veli katıldı.

Ramazan ayının güzelliklerinden olan yardımlaşma ve kaynaşmanın çocuklarda şuur altında yer edinmesi için düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, öğrenci ve velileriyle bir araya geldiklerini söyleyen Kolej Müdürü Fatih Akaslan, "Çocuklarımızın Ramazan ayını, yardımlaşmayı, kaynaşmayı, iftarı ve orucu güzel hatıralarla anmalarını istedik. 5 günlük program çerçevesinde bin 200 öğrenci velimizi ağırlamış olduk." diye konuştu.

İftar programları ezanın okunması, açılan oruçlar ve yemeklerin tadına bakılmasıyla başladı. Öğrenci ve velilerin son derece mutlu oldukları gözlenen etkinlikte, öğrenci velileri böylesine anlamlı bir program tertip ettikleri için okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öte yandan iftar programlarına, Sultan Alparslan Koleji idarecileri, öğretmenleri, yönetim kurulu üyeleri ve öğrencileriyle velileri katıldı.

CİHAN

Yorumlar